Garantie

Wij geloven dat onze passie voor Mercedes-Benz leidt tot uw juiste keuze in vol vertrouwen.

Uw voordelige garantieverlenging

Uw garantie tot 4 jaar of 200.000 km.
Op alle tweedehandswagens hebt u wettelijk 1 jaar garantie. De Mercedes-Benz Certified dealers bieden gratis 1 extra jaar garantie aan, zodat elke koper bij Mercedes-Benz Certified 2 jaar garantie (tijdens het 2de jaar beperkt tot 200.000 km) geniet. Dankzij de optionele garantieverlenging breidt u de waarborg van uw Mercedes-Benz Certified voordelig uit met nog eens 1 of 2 jaar. Of tot u de totale kilometerstand van 200.000 km bereikt. Iedere waarborg eindigt na afloop van het wettelijke jaar garantie automatisch wanneer u het eerst voldoet aan één van beide criteria: ofwel de duur, ofwel de kilometerstand.
 

De onderdelenkosten worden terugbetaald volgens de onderstaande schaal en op basis van uw totale kilometerstand van het betrokken onderdeel op de dag dat het defect wordt gemeld:

  • tot 160.000 km: 100%
  • tot 180.000 km: 80%
  • meer dan 180.000 km: 60%

Het tarief voor waarborgverlenging voor recente tweedehandswagens is afhankelijk van het gekozen model en de duur. Ze zijn beschikbaar bij uw Mercedes-Benz Certified-verkoper. Voor Taxibedrijven en professionelen gelden er speciale tarieven. Contacteer hiervoor uw Mercedes-Benz Certified-verkoper.

Onze Diensten

Mercedes-Benz Certified biedt u, naast kwaliteitsvolle tweedehandswagens, ook een waaier aan andere mogelijkheden.