Reconnect your car

De upgrade voor uw Mercedes-Benz tweedehandswagen.

State of the art Digitale extra's voor tweedehandswagens. Kom meer te weten over de slimme eenvoudige en comfortabele verbinding tussen u, uw voertuig en de wereld om u heen.

Meer controle voor u. Remote-pakket.

State-of-the-art-remote-functies met Digitale extra's voor tweedehandswagens. Vergrendel de portieren, open de ramen of controleer het brandstofniveau eenvoudig via uw smartphone met het Remote-pakket.

Nu upgraden

 

Meer oriŽntatie voor u. Navigatiepakket.

State-of-the-art navigatie met Digitale extra's voor tweedehandswagens. Live Traffic Information, Parkeren voor navigatie, Online kaartupdate en nog meer met het Navigatiepakket.

Nu upgraden

   

Meer connectiviteit voor u. Smartphone-integratie.

State-of-the-art-Smartphone-integratie met Digitale extra's voor tweedehandswagens. Breng uw persoonlijke smartphone-apps over naar het media-display in uw Mercedes-Benz en voer telefoongesprekken, lees e-mails, beheer uw agenda, geniet van een luisterboek en nog meer met de Smartphone-integratie.

Nu upgraden

 

Meer entertainment voor u. Digitale Radio.

State of the art heldere ontvangst met Digitale extra's voor tweedehandswagens. Luister naar uw favoriete zender via de beste beschikbare frequentie en kom meer te weten over waar u op dat moment naar luistert met de Digitale Radio.

Nu upgraden

   

Meer richting voor u. Navigatie vanaf de harde schijf.

State-of-the-art-3D-kaartnavigatie met Digitale extra's voor tweedehandswagens. Spreek in uw eigen woorden met uw Mercedes-Benz, sla actuele kaartgegevens op en blijf up-to-date over ongevallen, wegwerkzaamheden of slecht weer met de Navigatie vanaf de harddisk.

Nu upgraden