ServiceCare Used

Alle essentials voor een perfect onderhouden Mercedes-Benz.

Een wagen die u via Mercedes-Benz Certified koopt, heeft alle kwaliteiten die u van een Mercedes-Benz verwacht. Om die optimaal te beschermen, kan u rekenen op ons programma ServiceCare Used.

ServiceCare Used is de meest eenvoudige manier om uw wagen in topvorm te houden. Het dekt automatisch alle kosten voor onderhoud, inclusief de vervanging van filters, oliën en Mercedes-Benz Originele Onderdelen. Uw wagen is gegarandeerd in de beste handen. Onze door Mercedes- Benz opgeleide technici gebruiken immers uitsluitend aangepaste tools die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het merk.
Daarnaast kan u op elk moment rekenen op Mobilo: de eersteklas pechverhelping van Mercedes-Benz. En dat 24/7, in bijna heel Europa.

Met ServiceCare Used bent u zeker van een aangepast serviceprogramma op basis van uw behoeftes en budget. Zo bepaalt u zelf hoeveel onderhoudsbeurten u koopt en hoe u uw uitgaven spreidt. U kan kiezen voor een éénmalige voorafbetaling of een vaste maandprijs. De keuze is aan u.

Service Care Used Calculator

 

 
  

De prijzen van ServiceCare Used zijn geldig voor de maximumduur en/of het maximum aantal kilometers, afhankelijk van welke limiet het eerste bereikt wordt en op voorwaarde dat de onderhoudsbeurten uitgevoerd worden bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz, volgens de voorschriften van de constructeur. Aanbod niet geldig voor AMG-, hybride-modellen en leasingmaatschappijen. Meer info en de volledige voorwaarden zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz Partner. Mercedes-Benz Belgium Luxembourg NV behoudt zich ten allen tijde het recht voor om de prijzen te wijzigen. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en fouten.

Onze Diensten

Mercedes-Benz Certified biedt u, naast kwaliteitsvolle tweedehandswagens, ook een waaier aan andere mogelijkheden.